Met groot plezier en enthousiasme delen wij onze ervaringen en belevenissen met eenieder die daarin geïnteresseerd is! Naast deze website met onder andere onze blogverhalen, video’s en beschouwing van ons gebruikt materiaal en materieel. Harry heeft naast zijn nieuwe baan nog wat tijd over en werkt onder andere aan een boek. Maar hij is ook in te schakelen als spreker voor lezingen op diverse bijeenkomsten.

 

De onderwerpen waarover Harry een leuke, interessante, informatieve en bovenal enthousiasmerende lezing kan verzorgen, zijn legio. Om er een paar te noemen:

 

Bike packing

Welke spullen neem je mee en wat niet? Hoe voorkom je dat je teveel gewicht meeneemt? Wat is essentieel en wat is optioneel? Hoe verdeel je jouw bagage over de fiets? Welke (soort) fietstassen?

 

De wereld-fiets

Welke fiets neem je mee voor een lange-afstandtocht? Met welke configuratie? Innovatief of toch maar vertrouwd (en zelf te repareren)?

 

Onze wereldfietstocht

Reisverhalen, route (-opties), landeninformatie, enzovoort.

 

Het roer om!

Van stress naar vrijheid. Iedereen droomt daar wel eens van maar ziet teveel hobbels op die weg. Hoe neem je uiteindelijk toch die allesbeslissende stap?

 

Avontuurdenken met een fietsershart

 

Terug naar de essentie

Een lezing over ontspullen, kleiner wonen, consuminderen, de zoektocht naar eenvoud en geluk.