Laat een bericht achter!

Reactie plaatsen

Reacties

Sander Kern
4 dagen geleden

Dag Harry en Roelie,
Met veel bewondering en heel veel respect bekijk ik zo nu en dan jullie avonturen en geweldige ervaringen! Prachtig dat jullie het lef hebben gehad om die stap te zetten. Jullie stralen in ieder geval op de foto’s, ook al regent het pijpenstelen;-) succes verder! Het allerbeste van oud-collega Sander!

Annemie
14 dagen geleden

Hi Roelie en Harrie,
zie dat jullie inmiddels in Nieuw Zeeland zijn beland. Super! Ik was er in 2000 en heb het daar geweldig naar mijn zin gehad. Volgens mij zitten jullie in een goede tijd, nog niet zo druk met toeristen. Wij reden vooral dwars over het eiland: Tauranga, Rotorua, Taupo, Napier... bijzonder gebied en toen nog heeeel rustig. Benieuwd welke route jullie volgen. Ik volg jullie nu met extra belangstelling ;-)
Heb het goed, zorg goed voor elkaar en geniet van de prachtige natuur!
Hartelijke groet, Annemie

Jan en tiny
een maand geleden

Hallo Roelie en Harrie.
We worden steeds overvallen met mooie foto,s en die mooie natuur.En wat vliegt de tijd. We herinneren jullie start en zijn nu al weer belandt in oktober. We blijven jullie volgen en hopen dat de reis naar wens gaat
Blijf gezond bij jullie verdere reis het gaat jullie beide goed. Groetjes en tot horens.

Har Versteden
een maand geleden

Hallo Harrie en Roelie
Al een tijd niet gereageerd.
Wat een prachtige verhalen Indrukwekkende omgeving. Ben voorzichtig met de reptielen etc. Dit nemen ze jullie niet meer af.Heerlijk om grotendeels her gevoel "alleen op de wereld te zijn"
Had ik ook in augustus grote delen van de dag.Ben naar Santiago gefietst.Was altijd al een wens.Een reis met bewonderen, spiritualiteit , sponsoring voor minder bedeelden en beleven Steekt schril af tegen jullie onderneming.
Nog veel mooie momenten samen en een goede gezondheid toegewenst
Gr.Har

Angele
een maand geleden

Hallo Roelie en Harry,
Wat ben ik weer aan het genieten van jullie Australië avontuur. Ik roep al jaren: "ooit wil ik The Great Ocean road gaan fietsen". Met de auto vond ik het al leuk. Helaas voor jullie iets minder weer maar het blijft natuurlijk geweldig. Vooral de koala's, de scheetjes. Later naar Nieuw-Zeeland. Ik zit hier echt jaloers te wezen hoor!!
Ga zo door, dan genieten wij hier allemaal met jullie verhalen mee.
Dikke kus, Angele.

Ven en Kees
een maand geleden

Hoi Harry en Roelie, wat een kanjers zijn jullie.Lezen met heel veel plezier jullie fietstocht.Respect!Al zo lang onderweg en nog even te gaan.Van de ‘oude ‘garde van Laco, de hartelijke groeten maar ook van ons.Liefs uit Best en hou het vol!

Marja Noorman
3 maanden geleden

Beste Roelie en Harry, via via ben ik op jullie blog terechtgekomen en ik volg jullie nu trouw. Wat een mooi avontuur! Dat jullie in Australie fietsen, vind ik ontzettend stoer. Toen mijn man Henk en ik er eind 2016 rondreisden, hadden we onze fietsen in de camper staan en maakten we alleen kleine tochtjes. Ik lees dat jullie, net als wij, de leegte en de verlatenheid van het Australische landschap fantastisch vinden. Dat is de reden dat ik reageer, want ik heb ook gelezen dat jullie (toch) in Nieuw-Zeeland willen gaan fietsen. Ik wil jullie dat eigenlijk ontraden. Nieuw-Zeeland lijkt ook een uitgestrekt en leeg land, maar de mooiste gebieden, de westkust en nog wat stukken van het Zuidereiland als ook een aantal trajecten op het Noordereiland trekken zoveel toeristen dat het op de weinige wegen die er zijn, razend druk is. Wij waren in Indonesië al ernstig gewaarschuwd door Nieuw-Zeelanders, die zeiden dat de automobilisten daar echt heel gevaarlijk rijgedrag vertonen en dat ze fietsers gewoon niet tolereren. Wij hebben dat helaas vaak aan den lijve ondervonden en op diverse plekken doodsangsten uitgestaan. Wij spraken ook andere fietsers die dezelfde ervaring hadden. Als jullie toch willen gaan, kan ik jullie tips geven waar nog wel goed te fietsen is en waar je kunt genieten van het moois dat Nieuw-Zeeland zeker te bieden heeft. Ook kunnen jullie kijken op onze blog,
Henk-Marja.reislogger.nl., onder WT (World Tour) 16-17. Ik wens jullie nu nog heel veel fietsplezier in het mooie Australië, ik bewonder jullie zeer!
Hartelijke groet, nu uit Frankrijk, ook op de fiets, Marja Noorman

Angele
3 maanden geleden

Hallo Roelie en Harry,
Ik volg jullie verhalen al vanaf het begin. Maar wat een onwijs gave reis. Ik heb zelf ook wat afgereisd en ga met fietsvakantie maar wat jullie doen is echt top en heavy.
Ga vooral zo door. Genieten van wat jullie doen, zien en nog gaan bewonderen. Pas goed op elkaar, toppers. Ik geniet lezend mee.
Ondanks dat ik een onbekende ben toch voor allebei een dikke kus, Angele

Walter Thunnissen
4 maanden geleden

Hi Roelie en Harry, onze whatsapp wordt niet verzonden naar jullie. Leuk en interessant om te lezen hoe Java jullie vergaan is, kennelijk nog drukker dan 25 jaar geleden toen ik er was.... Bij het zien van het kaartje dachten we: Hebben ze nou de helft van Java overgeslagen....? Nu snappen we heeeel goed waarom. Goede trip verder!

Pier van der Velde
5 maanden geleden

Heerlijk, die statistieken , je zou direkt weer willen vertrekken.......maar eh ;5 leesbrillen ?! Groeten van Pier en Jose.

 

 

Contactgegevens:

 

Harry +64 27 323 2610

Roelie +64 21 086 32802

 

E hearttobeat.nl@gmail.com