Laat een bericht achter!

Reactie plaatsen

Reacties

QGWI4SPX33JIWHYWXF www.web.de
een maand geleden

QGWI4SPX33JIWHYWXF www.google.com Where are you located ? I want to come to you one of these days

V. Hooftman
een jaar geleden

Ha Roelie, zag op de site dat jullie terug zijn. Keertje bijpraten..(zal niet in een keertje lukken, maar bijwijze van) groet, Vincent

chris goedhart
een jaar geleden

Goedemorgen Roelie & Harry ,
Soms zijn er van die onvergetelijke momenten !En de spontane live ontmoeting met jullie afgelopen donderdag 6 augustus in Eindhoven was er zo een.Nadat ik al waanzinnig heb kunnen genieten van jullie verhalen op het reisblog was het mij dus ook nog gegund om jullie live te ontmoeten.
Het fietsbloed ( of fiets dna) kruipt ook stapje voor stapje mijn leven binnen.Jullie ervaringen en indrukken zullen mij nog lang heugen en inspireren.En dat is een mooi kadotje waar ik jullie heel dankbaar voor ben.

Lenn Veldhuizen
een jaar geleden

November vorig jaar ontmoette wij jullie drijfnat bij “Pelorus” een koffietentje in Nieuw Zeeland. Nu lees ik dat jullie weer thuis zijn. Jammer dat corona roet in het eten heeft gegooid. Denk dat jullie toch alweer aan het broeien zijn voor een nieuwe krachttoer.
We hebben vaak vol bewondering en respect over jullie gesproken.
Groetjes, Lenn

Nel en Cok
een jaar geleden

Hallo Harry en Roeli,
Wat fijn dat jullie weer thuis zijn! Bedankt voor het mogen meebeleven van jullie fantastisch fietsavontuur, het was geweldig om te volgen. Jullie zijn altijd welkom bij ons in Dordrecht...
Veel liefs van ons.

Bos
een jaar geleden

Hallo harrie en roelie jan zag jullie vanmorgen fietsen in het mooie oirschot en nu zie ik dat jullie weer thuis zijn
Is het de bedoeling dat jullie weer terug gaan als het weer kan .? Hopen jullie weer gauw te zien misschien bij laco
Heel veel groetjes van ons jan en tiny

Peter Smulders
een jaar geleden

Hallo Roelie en Harry. Wat heb ik genoten van jullie reisverslagen en foto's. Wat een avonturen. En wat bijzonder jammer dat een pandemie een (tijdelijk) eind heeft gemaakt aan jullie fantastische reis. Goed om te horen dat jullie weer veilig thuis zijn.

Rik van Kesteren
een jaar geleden

Lieve Harrie en Roelie,
Fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben, maar ook dat jullie veilig thuis zijn en kunnen genieten van familie en vrienden! Weet dat ook hier in jullie oude dorp (oirschot) de deur open staat voor een bezoekje en bijkletsen! Hoop jullie snel eens te zien en wens jullie het aller beste.
Groetjes Rik de fietsinstructeur😉

Jos Elders
een jaar geleden

Mooi dat jullie veilig thuis zijn gekomen. Dit is vast niet het einde van het verhaal. "Seizoen 2" verschijnt ongetwijfeld binnenkort. Groeten

Fons Gennisse
2 jaar geleden

Ik vroeg me ineens af waar jullie zouden zitten en of het goed met jullie gaat. Kennelijk nu even een pas op de plaats. Hopelijk blijven jullie gezond! Groet en hou vol!

 

 

Contactgegevens

 

Telefoon

Harry  +31 6 27 28 27 06

Roelie +31 6 34 15 93 78

 

E-mail

hearttobeat.nl@gmail.com