Laat een bericht achter!

Reactie plaatsen

Reacties

J.M. Schreppers
15 dagen geleden

Hallo Harry en Roelie, vanuit Rijkesluisstraat 61 de beste wensen voor het nieuwe jaar en we hopen dat jullie de komende tijd met volle teugen kunnen blijven genieten van jullie avontuur
We volgen jullie en vinden het geweldig wat jullie presteren. Hartelijke groeten van Jan & Jo Schreppers Oirschot.

Jolanda
20 dagen geleden

Hoi,
De beste wensen voor 2019. Dat er nog maar vele mooie fietsavonturen volgen. Ik zag dat jullie al in Birma zijn aanbeland. Ik vlieg eind februari met een vriendin naar Hanoi voor een vakantie. Ik zag op de website dat jullie ook nog van plan zijn om in Vietnam te gaan fietsen. Mochten jullie daar rond die tijd ook zijn, dan kunnen we wellicht nog iets afspreken en ergens een drankje drinken.
Groeten,
Jolanda

Kees en Fien
23 dagen geleden

we lezen jullie blog met veel interesse. We wensen jullie een goed uiteinde van 2018 en een gezond en een sportieve voortzetting van jullie reis in 2019.
Groetjes van Kees en Fien

Fons Gennisse
een maand geleden

Dag Roelie en Harry
Fijne en bijzonder kerstdagen gewenst en natuurlijk een fantastisch 2019!
groet
Fons

Suus en Tim
een maand geleden

Lieve Harry & Roelie,

Hele goede fietskerstdagen! We gaan jullie in Apeldoorn ontzettend missen. (Ook omdat wij nu opeens zelf de wijn moeten regelen.)

Groeten!

Suus en Tim

har.versteden
een maand geleden

Hallo Roelie en Harry,
Al een tijdje niets laten horen.Ondanks pensioen druk bezig.
Hopelijk gaat het goedkomen met jouw enkel. Wat een geploeter afentoe. Zijn we hier niet gewend. Maar het hoort bij jullie avontuur. Heel veel veilige kilometers , fijne Kerstdagen en een goed begin voor 2019!
Groeten van Har.

Jan en tiny bos
2 maanden geleden

Hallo lieve mensen leuk jullie steeds te volgen
Heel mooie foto s en een spannende reis geweldig
Hele leuke feestdagen en een goede jaarwisseling zo ver weg het gaat jullie goed
Roeli en harrie tof en tot de volgende blog gr jan en tiny laco oirschot x

Lodewijk Burghout
2 maanden geleden

wouw, wat een mooie reis zeg !!
mooie plaatjes. Ik constateer wel dat jullie jezelf wat vaker moeten insmeren om die rode koppies wat te ontzien. Tevens heb ik ontdekt dat er in het hele reisverslag van die wandelroute geen enkele keer over drank wordt gesproken. Zijn jullie van de blauwe knoop geworden? Groet,
Lodewijk.
NB: ik ga ook naar de Fietsbeurs van Hans Metz, dus ik zie jullie daar graag achter een tafeltje zitten met zijn twee├źn. Leuk om elkaar daar te zien !

Hans Metz
2 maanden geleden

Hallo Harry en Roeli, Voor twee fietsbeurzen - Wereldfietsbeurs van onze vereniging, en de Fiets en Wandelbeurs - werf ik informanten. Je kent het misschien wel: je zit achter een tafeltje en geeft informatie over de landen waar je gefietst hebt. Zou dat iets voor jullie zijn? (Als jullie in januari of maart 2019 in Nederland zijn; of anders een jaar later).
groetjes en fiets ze,
Hans Metz

Kees van Haaren
2 maanden geleden

Weer heel wat avonturen beleeft en veel vriendelijke mensen ontmoet. Ik volg jullie met veel belangstelling. Harrie en Roeli wat ik me afvraag waarom een helm mee die zit constant achter op de fiets. Groetjes van de spinning maatjes.

 

 

Contactgegevens:


Harry  +95 977 855 29 94

Roelie +95 996 118 20 76

 

E hearttobeat.nl@gmail.com