Laat een bericht achter!

Reactie plaatsen

Reacties

Lodewijk Burghout
13 uur geleden

Hé hallo daar, mooi daar in zuid Amerika. Ik heb de indruk dat jullie je niet gemeld hebben voor repatriëring?
Groet Lodewijk

Jan Schreppers
2 dagen geleden

Hopelijk gaat het laatste deel van jullie reis helemaal goed verlopen. Leuk artikel over jullie in het Eindhovens Dagblad!
Hou vol en heelhuids terug !
Er zijn genoeg huizen en appartementen te koop in Oirschot hoor!
Goede terugreis en wellicht tot ziens in Oirschot. Jan & Jo Schreppers

Tiny
2 dagen geleden

Hallo lieve mensen leuk om jullie steeds te volgen maar nu zitten jullie even in hostel in argentinie vast
Hopen dat alles weer vlug opgelost met de corona echt niet leuk hier
Maar julli houd moed en nog verder goede reis
Blijf gezond heel veel groetjes jan en tiny bos doeiiii

Marja Noorman
6 dagen geleden

Het zat eraan te komen, natuurlijk, dat het coronavirus ook jullie in de weg gaat zitten, maar zo te zien maken jullie er het beste van en kunnen jullie blijven lachen! En dat op een plek die onder de omstandigheden ideaal is. Blijf gezond en we hopen allemaal op betere tijden. Groeten uit een koud maar zonnig Groningen.

Har Versteden
11 dagen geleden

Hallo Roelie en Harry,
Wat een mooi verhaal weer. En die prachtige foto's erbij.
Met soms tegenslag maar dat wordt weer goed gemaakt door al het mooie om je heen.
Heel veel plezier nog op jullie verdere reis. Hopelijk blijven jullie bespaart van het alom bekende virus dat een groot gedeelte van onze mooie aardbol in zijn greep heeft. Laten we positief blijven.
"Tijdens de zwaarste stormen word je het meest op de proef gesteld. En als deze voorbij zijn, weet je hoe sterk je was.Ik blijf jullie volgen!

Gr. Har.

Nel en Cok
12 dagen geleden

Wat een geweldig stuk weer, over Patagonië! Wij (be) leven intens met jullie mee, dank daarvoor en ga zo door😁😁😁

Jouke Put
2 maanden geleden

Hallo Roelie en Harry,

Ik ben ooit toevallig op jullie website gekomen en volg jullie al een hele tijd, supergaaf wat jullie doen en echt leuk om te lezen. Ik wou even wat kwijt over die transactie kosten van het pinnen. Toen wij op wereldreis waren hadden we eerst het verkeerde betaalpakket bij de bank waardoor we €3,50 per opname betaalden, dit hebben we toen veranderd naar een iets duurder pakket maar waar je deze kosten niet betaald, dit scheelde behoorlijk veel geld! Misschien de moeite waard om eens naar te kijken. Heel veel succes en plezier met jullie reis!
Groetjes Jouke

Jasper Nijland
2 maanden geleden

Ha Roelie & Harry,

Allereerst super gaaf wat jullie ondernemen. Heb jullie sticker gespot gisteren bij de grensovergang op het vuureiland. Momenteel in Punta Arenas. Jullie ook? Succes met het verdere avontuur en wie weet kruizen onze wegen elkaar nog ergens.

Groetjes, Jasper

Bram
2 maanden geleden

Ha Roelie en Harry,

Echt heel leuk om jullie blogs te lezen! Deels ook heel herkenbaar aangezien we, in ieder geval het laatste stuk van jullie reis, voor een deel dezelfde route hebben gedaan. We zijn inmiddels al een stuk noordelijker dan jullie in Patagonië, echt een fantastisch mooi deel van het land. Al verwacht ik wel dat het voor jullie ook wel heftig zal zijn met alle wind en de snel veranderende weersomstandigheden.

Ook heel toevallig dat we beide een hartoperatie (bij mij hebben ze de wortel van mijn aorta vervangen en een hartklep gerepareerd) hebben gehad. En zoals je al treffend zei, eigenlijk een heel goed teken dat we het hier helemaal niet over hebben gehad tijdens het lange wachten op het vliegveld in BA. Ondanks dat de operatie ook een zeer goede reden was om dit avontuur aan te gaan!

Misschien dat onze wegen elkaar nog eens kruisen, dit zouden we enorm leuk vinden. In ieder geval veel plezier en ook heel veel succes nog op jullie reis!

Groetjes Bram en Nikolina

Jan van Dieren
3 maanden geleden

Harry,

Van harte gefeliciteerd met weer een jaar meer levenswijsheid en -ervaringen. Ik hoop dat je geniet van deze dag aan de andere kant van de wereld.

Groet, Jan van Dieren

 

 

Contactgegevens

 

Telefoon

+54 9 11 3901 2256

 

Whatsapp

Harry  +54 999 369 180

Roelie +64 21 086 32802

 

E-mail

hearttobeat.nl@gmail.com