Laat een bericht achter!

Reactie plaatsen

Reacties

Marja Noorman
22 dagen geleden

Beste Roelie en Harry, via via ben ik op jullie blog terechtgekomen en ik volg jullie nu trouw. Wat een mooi avontuur! Dat jullie in Australie fietsen, vind ik ontzettend stoer. Toen mijn man Henk en ik er eind 2016 rondreisden, hadden we onze fietsen in de camper staan en maakten we alleen kleine tochtjes. Ik lees dat jullie, net als wij, de leegte en de verlatenheid van het Australische landschap fantastisch vinden. Dat is de reden dat ik reageer, want ik heb ook gelezen dat jullie (toch) in Nieuw-Zeeland willen gaan fietsen. Ik wil jullie dat eigenlijk ontraden. Nieuw-Zeeland lijkt ook een uitgestrekt en leeg land, maar de mooiste gebieden, de westkust en nog wat stukken van het Zuidereiland als ook een aantal trajecten op het Noordereiland trekken zoveel toeristen dat het op de weinige wegen die er zijn, razend druk is. Wij waren in Indonesië al ernstig gewaarschuwd door Nieuw-Zeelanders, die zeiden dat de automobilisten daar echt heel gevaarlijk rijgedrag vertonen en dat ze fietsers gewoon niet tolereren. Wij hebben dat helaas vaak aan den lijve ondervonden en op diverse plekken doodsangsten uitgestaan. Wij spraken ook andere fietsers die dezelfde ervaring hadden. Als jullie toch willen gaan, kan ik jullie tips geven waar nog wel goed te fietsen is en waar je kunt genieten van het moois dat Nieuw-Zeeland zeker te bieden heeft. Ook kunnen jullie kijken op onze blog,
Henk-Marja.reislogger.nl., onder WT (World Tour) 16-17. Ik wens jullie nu nog heel veel fietsplezier in het mooie Australië, ik bewonder jullie zeer!
Hartelijke groet, nu uit Frankrijk, ook op de fiets, Marja Noorman

Angele
een maand geleden

Hallo Roelie en Harry,
Ik volg jullie verhalen al vanaf het begin. Maar wat een onwijs gave reis. Ik heb zelf ook wat afgereisd en ga met fietsvakantie maar wat jullie doen is echt top en heavy.
Ga vooral zo door. Genieten van wat jullie doen, zien en nog gaan bewonderen. Pas goed op elkaar, toppers. Ik geniet lezend mee.
Ondanks dat ik een onbekende ben toch voor allebei een dikke kus, Angele

Walter Thunnissen
2 maanden geleden

Hi Roelie en Harry, onze whatsapp wordt niet verzonden naar jullie. Leuk en interessant om te lezen hoe Java jullie vergaan is, kennelijk nog drukker dan 25 jaar geleden toen ik er was.... Bij het zien van het kaartje dachten we: Hebben ze nou de helft van Java overgeslagen....? Nu snappen we heeeel goed waarom. Goede trip verder!

Pier van der Velde
3 maanden geleden

Heerlijk, die statistieken , je zou direkt weer willen vertrekken.......maar eh ;5 leesbrillen ?! Groeten van Pier en Jose.

Tiny Bos
3 maanden geleden

Geweldige mooie reis wij volgen jullie steeds geweldig hoor mooie natuur nog een hele mooie reis verder samen en heel veel groeten van jan en tiny bos laco

Fons van Rooij
3 maanden geleden

We hebben het geregeld over jullie, dankzij jullie heerlijke verslag😅; wil ik toch even delen met jullie! We verkeren momenteel in Silvercity.

Volg mijn trip 'Great Divide Mountain Bike Route'
https://www.polarsteps.com/fonsbaukjerobclaireGDMBR/1728806-great-divide-mountain-bike-route

Cok en Nel
4 maanden geleden

Ha Roelie en Harry,
Wat schrijven jullie geweldig over deze adembenemend mooie reis! Vooral jullie liefde voor alle mensen die jullie ontmoeten vind ik hartverwarmend! Jullie zijn heel mooie mensen, een voorrecht voor ons om op deze manier een inkijk te krijgen in de wereld ver weg....
Heel veel geluk😘😘😘😘
(Wij zijn van het koeltasje, in het begin van jullie reis😇)

Annet, Erwin en Isabel
4 maanden geleden

Lieve vrienden, al bijna 365 dagen buiten Nederland, genietend van jullie avonturen. Via jullie blog genieten we met jullie mee. We zijn ook blij dat het nog maar 2 jaar duurt voordat we jullie in Nederland weer zien. Geniet ervan en een dikke knuffel van ons!

Annet, Erwin en Isabel
4 maanden geleden

En met de sponsoring van een gratis hotelovernachting willen we laten weten dat we aan jullie denken en van jullie houden!

Vincent Hooftman
4 maanden geleden

Ha Roelie en Harry,

Ik had een paar maanden de site niet bezocht, maar sta wederom perplex van de prachtige verhalen en foto's over jullie avontuur. Fantastisch dat de kinderen ook geweest zijn. Veel plezier verder!

Groet, Vincent
p.s. Westfields vordert gestaag, haha

H.J.A Versteden
5 maanden geleden

Hallo Roelie en Harry,

15.000 km's. Profciat!Wat een belevenis . Prachtige video's van ongerepte natuur. Kost natuurlijk veel energie. En wij klagen over een slecht stukje asfalt !
Ik ben hartstikke trots ( en een beetje jaloers) op jullie.
Dit neemt niemand jullie meer af.
Heel veel succes en fietsplezier.
Gr. Har.

 

 

Contactgegevens:


Harry +61 498 369 314

Roelie +61 498 368 058

 

E hearttobeat.nl@gmail.com