Laat een bericht achter!

Reactie plaatsen

Reacties

Jasper Nijland
7 uur geleden

Ha Roelie & Harry,

Allereerst super gaaf wat jullie ondernemen. Heb jullie sticker gespot gisteren bij de grensovergang op het vuureiland. Momenteel in Punta Arenas. Jullie ook? Succes met het verdere avontuur en wie weet kruizen onze wegen elkaar nog ergens.

Groetjes, Jasper

Bram
19 uur geleden

Ha Roelie en Harry,

Echt heel leuk om jullie blogs te lezen! Deels ook heel herkenbaar aangezien we, in ieder geval het laatste stuk van jullie reis, voor een deel dezelfde route hebben gedaan. We zijn inmiddels al een stuk noordelijker dan jullie in Patagonië, echt een fantastisch mooi deel van het land. Al verwacht ik wel dat het voor jullie ook wel heftig zal zijn met alle wind en de snel veranderende weersomstandigheden.

Ook heel toevallig dat we beide een hartoperatie (bij mij hebben ze de wortel van mijn aorta vervangen en een hartklep gerepareerd) hebben gehad. En zoals je al treffend zei, eigenlijk een heel goed teken dat we het hier helemaal niet over hebben gehad tijdens het lange wachten op het vliegveld in BA. Ondanks dat de operatie ook een zeer goede reden was om dit avontuur aan te gaan!

Misschien dat onze wegen elkaar nog eens kruisen, dit zouden we enorm leuk vinden. In ieder geval veel plezier en ook heel veel succes nog op jullie reis!

Groetjes Bram en Nikolina

Jan van Dieren
16 dagen geleden

Harry,

Van harte gefeliciteerd met weer een jaar meer levenswijsheid en -ervaringen. Ik hoop dat je geniet van deze dag aan de andere kant van de wereld.

Groet, Jan van Dieren

Christel hoeksema
19 dagen geleden

Hi Harry en Roeli,
Met veel plezier lees ik jullie blogs. Vanaf volgende maand fietsen wij in 4 maanden van Mandalay naar Bali. Ik ben erg benieuwd of jullie wellicht gpx tracks hebben van de route die jullie (planden) te rijden.

Hoor graag van jullie.

Groet
Christel

H.J.A Versteden
een maand geleden

Hallo Roelie en Harry,

Blijft boeiend om jullie verhalen en de daarbij geplaatste foto's te lezen.
Ik wens jullie nog fijne feestdagen en alvast een gezond en veilig 2020 toe!
Ik blijf jullie volgen.
Gr. Har

Vincent
een maand geleden

Hallo Roelie en Harry, ik was weer eens benieuwd naar de vorderingen, dus even het blog checken. WoW, wat een eind zijn jullie inmiddels en wat een gave verhalen! Zo te zien gaat het jullie nog steeds heel goed af, super!
Ik wens jullie een geweldig vervolg en uiteraard ook fijne feestdagen in Nieuw Zeeland. Groet, Vincent Hooftman

Marja Noorman
2 maanden geleden

Tja, dat weer in Nieuw-Zeeland...heel herkenbaar hoe jullie ermee omgaan. En helaas hebben jullie ook moeten ervaren dat er veel gekken op de weg zijn daar. Wees vooral voorzichtig! Maar gelukkig zullen jullie op de Alps2Oceantrail daar geen last van hebben. Ik wens jullie heel mooi weer toe en prachtig fietsen!
Hartelijke groet, vanuit een ook regenachtig maar warm Costa Rica,
Marja Noorman

Lise V
2 maanden geleden

Dag Harry en Roelie,

wat een prachtig verslag over jullie fietsreis in Thailand.
wij gaan er 3 weken in december - januari naartoe met de fiets.
zoekend op het internet welke route we zouden doen kan ik niet kiezen.. mae hong son loop of naar boven richting chiang rai etc..
wat zouden jullie adviseren? wat had de mooiste indrukken?

Lenn Veldhuizen
2 maanden geleden

Eergisteren ontmoette ik jullie toen jullie kletsnat arriveerden in Pelorus Bridge Café op het Zuidereiland Nieuw Zeeland. Heb jullie website bekeken en mijn bewondering is enorm. Het ga. Julie goed!

Sander Kern
2 maanden geleden

Dag Harry en Roelie,
Met veel bewondering en heel veel respect bekijk ik zo nu en dan jullie avonturen en geweldige ervaringen! Prachtig dat jullie het lef hebben gehad om die stap te zetten. Jullie stralen in ieder geval op de foto’s, ook al regent het pijpenstelen;-) succes verder! Het allerbeste van oud-collega Sander!

 

 

Contactgegevens:

 

Harry +64 27 323 2610

Roelie +64 21 086 32802

 

E hearttobeat.nl@gmail.com