Sponsorpakketten

Ons sponseren? Ja graag! Heb je een goed idee of perfect materiaal/materieel voor deze wereldfietstocht? We laten ons verrassen en testen graag uit wat jij als sponsor bereid bent om ons beschikbaar te stellen! We hebben een aantal (ludieke) sponsorpakketten samengesteld. Een bedrag overmaken kan ook: NL 18 ASNB 0709 0929 54 t.a.v. H.H. Morskate.  

Voel je niet verplicht ons te sponseren. Het is kei leuk om een berichtje te krijgen, ook van vage kennissen of volstrekt onbekenden. Schroom niet en laat een bericht achter, zet iets op onze Facebookpagina of mail ons: hearttobeat.nl@gmail.com

Wat krijg je ervoor terug?

Wat je ook kiest 10% van je sponsorbedrag komt ten goede aan de Hartstichting. 

 

1. Publiciteit

We schrijven en fotograferen graag, we zullen actief zijn op social media en natuurlijk op onze eigen website hearttobeat. Mensen lezen onze blogs (en bekijken onze vlogs), zien onze foto’s en er komen artikelen in tijdschriften en kranten. We gebruiken natuurlijk deze website (NE/EN), posten video’s, berichten op Facebook, Vimeo, Instagram en LinkedIn en reageren zeker enthousiast als we benaderd worden door radio, tv of kranten. Bij al deze mogelijkheden besteden we graag aandacht aan jou als sponsor. Hoe dan ook komt je naam, met foto of logo of wat jij wil, op onze site onder "vrienden>sponsors".

 

2. RuimHARTige dank 

Zonder jou is deze gigantische uitdaging niet mogelijk. Harry heeft in 2015 een levensreddende openhartoperatie ondergaan. Wij zijn dankbaar en willen iets terugdoen. Wij promoten met ons avontuur tevens het (indirect of rechtstreeks) doneren aan de Hartstichting en daarmee het onderzoek naar eerder ontdekken van een mogelijk toekomstig hartinfarct. Bovendien storten wij van elk ontvangen sponsorbedrag dan ook 10% van dat bedrag op de rekening van de Hartstichting. Zie voor meer informatie over onze actie voor de Hartstichting op hearttobeat.nl/doneren of voordehartstichting.nl.

 

Informatie of vragen

Voor meer informatie en voor vragen, kun je terecht bij hearttobeat.nl@gmail.nl